Meistä

Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academy on BJJ sali, joka tarjoaa ammattimaista valmennusta. Meillä on harjoituksia useita kertoja päivässä, joista jokainen voi valita harjoitusajat oman aikataulunsa ja tasonsa mukaan. Päävalmentajamme Francisco ohjaa harjoituksia innostavasti brasilialaiseen tyyliin. Kilpavalmennuksen lisäksi meillä on ohjelmat aloittelijoille, naisille sekä lapsille. Salimme on siisti ja organisoitu paikka, jossa jokainen voi harjoitella turvallisesti. Tavoitteemme on, että jokainen kokee olevansa osa jujutsuperhettämme.

Peruskurssi

8 viikon mittainen kurssi, jossa harjoituksia on kahdesti viikossa. BJJ peruskurssi on suunnattu yli 14-vuotiaille ja joilla ei vielä ole kokemusta jujutsun treenaamisesta. Kurssin aikana opit jujutsun perusteet, sekä itsepuolustusta. Mustavöisen päävalmentajamme personoimilla tunneilla opit askel askeleelta perusteet, joiden oppimisen jälkeen voit siirtyä kokeneempien harjoituksiin. Kurssille voi osallistua kaikki kuntotasosta riippumatta, koska kuntoa kohennetaan pikkuhiljaa.

Ensimmäisiin harjoituksiin riittävät varusteeksi esim. t-paita ja shortsit tai trikoot. Puku kannattaa kuitenkin hankkia mahdollisimman pian, koska BJJ tekniikoissa käytetään paljon pukuotteita hyödyksi. Toki jos sinulta löytyy BJJ tai judopuku, niin sen käyttö on suositeltavaa alusta asti. Pukuja voit kysellä myös saliltamme. Opetuskielenä kurssilla on englanti.

Seuraava peruskurssimme alkaa ti 8.8.2023 klo 18:30. Ilmoittaudu peruskurssille »

Peruskurssi on tehokas johdatus bjj:n maailmaan. Fransisco on osaava ja innostava opettaja, jonka hyväntuulisuus ei voi olla tarttumatta edes marraskuun ankeudessa. Kurssilla käydään läpi perustekniikoita ja -periaatteita, kunto kasvaa väkisin ja sparraamaankin pääsee. Suosittelen kaikille kontaktia ja hikoilua pelkäämättömille!

—Riku

Naisten BJJ

Muiden harjoitusten ohella vain naisille tarkoitettu tunti, jonka ohjaajana toimii valmentaja Milla Bahia. Tunneille voivat osallistua aloittelijat sekä kokeneemmat, mutta peruskurssi olisi hyvä olla käytynä ennen, jotta harjoituksista saa täyden tehon irti.

Ryhmän tarkoitus on tuoda yhteen naisia kerran viikossa. Mukavien ja inspiroivien treenien lisäksi painotus kilpaurheilun, itsepuolustuksen ja kuntoilun välillä on harrastajan omista tavoitteista kiinni. BJJ on kasvanut huikeasti viime vuosina ja on jo suosittu laji naisten keskuudessa. Jos kaipaat uutta ja erilaista elämääsi, niin tule mukaan.

Yksityistunnit

Yksityisvalmennus sisältää kokonaisvaltaisen harjoitustunnin, jossa valmentaja käy läpi asiakkaan osaamisen ja heikkoudet. Harjoitukset ovat intensiivisiä ja jo yhden session aikana oppilas voi parantaa jujutsutaitojaan huomattavasti nopeammin, kuin ryhmätunneilla.

Yksityistunnit ovat hyvin suositeltuja kaikille tasosta riipumatta.

Lasten jujutsu

6-13-vuotiaille lapsille. Lapset saavat purkaa energiaa samalla opetellen jujutsun perusteita.

Lasten jujutsu -tunneilla pyritään parantamaan kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa keskittymistä sekä itseluottamusta. Lapsi oppii brasilialaisen jujutsun tekniikoita, kuten alasvientejä, hallintaotteita ja painimista sekä ryhmässä toimimista ja ohjeiden kuuntelua ja noudattamista.

Kisaryhmä

Kahden tunnin mittainen treeni, joka eroaa muista treeneistä intensiiteltiltään ja jossa tähdätään parempaan suorituskykyyn. Kisaryhmän treeneissä pääset aina haastamaan itsesi, sekä valmistautumaan tulevia kilpailuja varten. Voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan kilpailija vaan kaipaat kovaa treeniä.

BJJ ja lukkopaini

Muihin BJJ tai lukkopainiharjoituksiin voit osallistua jos sinulla on jo kokemusta brasilialaisesta jujutsusta ja olet käynyt peruskurssin. Harjoituksia on joka päivä ja kaikki treenaavat yhdessä tasosta riippumatta. Valmentaja katsoo sinulle aina sopivan ja turvallisen parin harjoitteluun. Näillä tunneilla kaikki auttavat toisiaan saavuttamaan tavoitteensa. Opetuskielenä on englanti.